Curriculum Vitae

Corporate Communicator, LINAK A/S (2015 – )
Deltager i omlægning og relancering af virksomhedens website, hvor jeg varetager gennemgang af al tekst på eksisterende site. Fungerer derudover som sprog- og tekstkonsulent for husets marketingskoordinatorer. Deltager i udarbejdelse af en LINAK sprogpolitik med tilhørende guide.

Mediekonsulent og -rådgiver, Leys.dk (2013 – 2015)
Fungerer som uafhængig medie- og kommunikationsrådgiver for private virksomheder og offentlige institutioner – primært uddannelsesinstitutioner. Opgaverne varierer fra kommunikationsanalyser og lobbyarbejde på ministerielt plan til egentlig journalistik, copywriting og fotoopgaver. Kunderne – både danske og udenlandske – er alt fra skoler og videregående uddannelsescentre til entreprenørvirksomheder og aktører inden for miljø- og teknik. Opgaverne indeholder alle dele af den journalistiske værktøjskasse: research, analyse, skrivearbejde, fotografering og -redigering samt produktion af soundslides og film.

Pressekonsulent, Sydbank A/S (2012 – 2013)
Bankens point-of-contact for dansk og international presse. Ansvarlig for alle non-corporate pressemeddelelser og koordinering mellem banken og eksterne skribenter og fotografer. Redaktør af magasinet ‘Sydbank Investering’. Fungerer som presserådgiver for regionale og lokale ledere samt for afdelingens øvrige stab. Ansvarlig for Sydbanks klummer til regionale og lokale medier. Rådgiver i udviklingen af video som kommunikationsværktøj. Sydbanks eneste aktive bank-twitter. Ansvarlig for medieovervågning og ugentlig afrapportering til direktion og bestyrelse. Ansvarlig for PR i forbindelse med Sydbanks årlige musikpriser.

Journalist, Vestas Wind Systems A/S (2010 – 2012)
Skrivende journalist for virksomhedens intranetavis, The Hub, samt til medarbejderbladet The Grid. Ansvarlig for InfoSkærme med dag-til-dag-nyheder til kollegerne i produktionsenhederne. Desuden admin på Vestas’ Facebook Page samt virksomhedens twitter-konto. Fungerer også som konsulent og rådgiver for kolleger og ledere, primært pressechef, IR-chef og ind i mellem også CEO.

Webredaktør, UPDATE (2006 – 2009)
Ansvarlig for vedligeholdelse og udvikling af centrets websted – www.update.dk – samt af udvikling af centrets sociale medier som blogs og wiki’er. Desuden er webredaktøren ressourceperson, når det drejer som om hjælp, støtte og undervisning af centrets ansatte udi diverse webspørgsmål. Ansvaret for centrets ugentlige eksterne og interne nyhedsbreve ligger også hos webredaktøren.

Tekstforfatter & IA, Skybrud.dk (2005 – 2006)
Arbejder primært som informationsarkitekt og tekstforfatter for webbureauet Skybrud.dk. Her skrives alt fra PR-materiale til manualer og brugervejledninger. Dele af arbejdstiden går med produktion af reklametekster for Skybrud.dk’s søsterselskab, reklamebureauet Aakjærs.

Landssekretær, Konservativ Ungdom (2004 – 2005)
Daglig leder for KU’s hovedkontor og ansatte. Ansvarlig for medlemspleje og kampagnekoordination. Fungerer samtidigt som konsulent for organisationens landsformand og forretningsudvalg. Er webredaktør på foreningens websted – www.konservativungdom.dk

Webjournalist & IA, NORDJYSKE Medier internet (2004)
Skriver og redigerer daglige nyheder til NORDJYSKES webavis. Herunder også tekst-TV, TV-tickers samt billedredigering til daglige billedhjul. Fungerer desuden som trafikreporter for koncernens tekst-TV, TV og to radioer ANR Hit og ANR Guld.

Webjournalist & IA, Jyllands-Posten internet (2003)
Skriver og redigerer daglige nyheder til internetavisen Jyllands-Posten. Herunder specialopgaver og billedredigering til temasider og daglige billedhjul. Forestår udvikling og relancering af JP-Mediariums websted.

Informationsansvarlig, DeepBlue Diving ApS. (2001 – 2002)
Arbejdsopgaverne er formidling af information om aktiviter, salg og kurser – bl.a. udgivet via website. Jeg står for produktion og udgivelse af nyhedsbreve, samt koordinering af intern kommunikation.

Ass. Instructor, (PADI) KingFish SCUBA Diving/DeepBlue Diving ApS. (2001)
Underviser begyndere i dykkerteori og basale dykkerfærdigheder, samt assisterer instruktører på videregående dykkeruddannelser. Arbejdet indeholder også turplanlægning og- afvikling for erfarne dykkere. Turene går til både Danmark og Norge.
(Kingfish SCUBA Diving, København – DeepBlue Diving ApS, Århus.)

Journalist, Danmarks Radio TV/sporten (1999 – 2000)
Research, bearbejdning og præsentation af færdige indslag til den daglige produktion. Jeg fungerer blandt andet som fast reporter på fodbold, håndbold og særligt tennis med ansvar for daglig produktion fra bl.a. Copenhagen Open.

Journalistpraktikant, Danmarks Radio TV/sporten (1998 – 1999)
Journalistpraktikant ved DR-TV/sporten. Jeg researcher, bearbejder og præsenterer færdige indslag
til den daglige produktion. Laver en del opfølgende journalistik på doping-trilogien: ”Tavshedens Pris”. Reporter ved Copenhagen Open i tennis med ansvar for flere daglige indslag.

Journalistpraktikant, Bonniers Publications – ’I FORM’ (1998 – 1998)
Journalistpraktikant ved livsstilsmagasinet I FORM. Jeg indsamler, bearbejder og redigerer informationer og artikler fra ekspertkilder. Skriver selv større artikler om alt fra konkurrencepsyke til nutidens Cowboys i USA. Udlandsrejser er en del af dette arbejde. Fungerer herudover som redaktør for bladets brevkasse; “Spørg Os”, samt som bindeled mellem fotografer og skribenter.

Journalist/reporter, Århus Nærradio/Radio Colombo (1996 – 1998)
Ansvarlig for de daglige morgensportsudsendelser – Redigering og oplæsning. Dette arbejde starter 04:00 om morgnen – mandag til fredag – og kræver godt samarbejde med husets øvrige team af nyhedsjournalister. Fungerer også som live-kommentator og sideliniereporter på AGF’s superligakampe såvel som på Skovbakkens og Åbyhøjs basketballkampe i eliteserien.

Journalist & sportschef, ANTV, Århus Nyheds TV (1995 – 1996)
Researcher, bearbejdning og præsentation af færdige indslag dagligt. Fungerer også som ferieafløser for studievært. Har fra omkring 0108.1995 ansvar for al produktion omkring sport – research, produktion samt vagtplanlægning til husets 6-8 kamerafolk samt tre sportsjournalister.

Scenekoordinator/baggearsmand, Nice Little Penguins (1994 – 1995)
Sørger for orkestrets indkvartering i bandlokaler, og at arrangør har fulgt de kontraktmæssige aftaler i forbindelse med koncertafvikling. Herudover følger ansvar for koordinering af ud- og nedpakning af musikudrustning på scenen.

Booker/impresario, Århus Musikkontor ApS (1993 – 1994)
Booker af kunstnere/bands som TV2, Anne Linnet, Lars H.U.G., Poul Krebs og Nice Little Penguins. Rådgiver koncertarrangører om priser, udbud og aktualitet på pop- og rockmarkedet.


Uddannelse:

Journalist, Danmarks Journalisthøjskole, (0109.1996-1704.2001)
Journalist, E.W. Scripps School of Journalism, (0108.2000-0112.2000)
Matematisk Student, Herning Gymnasium, (0108.1990-1705.1993)


Efteruddannelse:

Strategisk Kommunikation, akademifag, IBC Kolding (2013) (eksamensbevis)
Underviser(e): Eva Lykkegaard

Coaching & Konflikthåndtering, akademifag, IBC Kolding (2013) (eksamensbevis)
Underviser(e): Finn C.C. Lassen & Rikke Clausen

Projektledelse, modul 1, Mannaz (2009)
4 dage – 120 værktøjer til god projektledelse. Kurset tager fat på, hvordan man kan planlægge arbejdet i et projekt samt værktøjer og metoder til styring og sikring af fremdriften under hele projektforløbet.
Undervisere: Kirsten Nielsen & Henrik Heeris

Webredaktør i Verdensklasse, UPDATE (2007)
5 dage – her undervises og eksperimenteres hands-on med alt fra brugeranalyse til forskellige usability-test. Desuden kigges på udvikling og strategi-lægning.
Undervisere: Børge Kristensen, Nils Ulrik Pedersen m.fl.

Netjournalisten, Dansk Journalistforbund, DjE & TankeVirksomheden (2002)
10 måneder lang uddannelse til informationsarkitekt.
nov. – maj -> intensivt forløb med web- og infoarkitektur, HTML etc.
maj – aug. -> praktikforløb i privat eller off. virksomhed.
Undervisere: Nils Ulrik Pedersen, Ernst Poulsen, Børge Kristensen m.fl.

Netjournalist-kursus, Dansk Journalistforbund & Tankevirksomheden (2002)
14 dage – her undervises i skrivning til netmedier, muligheder for udvikling af inter- og intranet. Journalistens rolle i dette. Der arbejdes udelukkende i HTML.

Freelancejournalist-kursus, Dansk Journalistforbund (2001)
3 dage – her undervises i forskellige freelance-værktøjer, samt informeres om rettigheder og skatteregler for freelancejournalister.

Informationsjournalist-kursus, Dansk Journalistforbund (2001)
3 dage – her informeres bl.a. om vigtigheden af informationsformidling i det private og i det offentlige. Herunder også intern kommunikation og vigtigheden af samme.

Anden uddannelse:

DBU B1-træner, Dansk Boldspil Union (2009)
2 x 3 dage – DBU B1-træner er første trin i DBUs UEFA-godkendte træneruddannelse. Der fokuseres på:
– Opbygning af træningsmoduler
– Kendskab til børn og unges udvikling
– Gennem udøvelse af tekniske detaljer at opnå størst mulig kompetence til instruktionen af spillerne
– Undervisning i de fysiske krav til fodboldspillet
– Kendskab til egen og andres trænerprofil
– Rollen som kampleder samt kendskab til DBUs værdigrundlag 

PADI Assistant Instructor, PADI (2001)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.