IT og web,  Mediesniksnak

Fiks lydapplikation hos The Guardian

Min gode kollega Kristian Strøbech (klimabrev.dk) ved Journalisthøjskolen i Århus, har rundsendt et lille tip om, at den britiske avis The Guardian har lavet en lille lyd-feature til sine online-artikler.

Og jeg må give Kristian ret. Det er en net og brugervenlig feature – her i artiklen “US elections: Jimmy Carter tells Barack Obama not to pick Hillary Clinton as running mate” – som faktisk giver brugeren noget ‘added value’. Man får jo lov til at høre præsident Carters ord fra ham selv.

Som også Kristian bemærkede, så har applikationen en lille ekstra feature. I grafikkens hjørne, kan man klikke og åbne playeren i et nyt vindue. Det er også muligt at linke til lydfilen.

Fiks lydapplikation hos Guardian

Desuden kan jeg blot tilføje, at The Guardian – i min øjne – har lavet et særdeles lækkert og roligt layout, hvor de vel-valgte web 2.0 features ikke bliver væk i et mylder af forvirrende streger, reklamer og hvad der er endnu værre.

Fikse ikoner hos The Guardian

Smart interaktivitet hos Guardian i England

Der er selv for The Guardian meget mere, man kunne gøre. For eksempel gad jeg godt kunne sakse lydklippet med præsident Carter og embedde det på denne blog. Det kan være, at det kommer senere.

Hvad kunne man ellers hitte på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.