IT og web

Webstedsprofiler er svære at fjerne i Google Analytics

Jeg har oprettet en UPDATE-konto hos Google Analytics, så vi kan få lidt statistik på organisationens blogs.

Ved en fejl har jeg oprettet to såkaldte webstedsprofiler på bloggen ‘Journalist 2.0’. Derfor ville jeg slette den ene, så der ikke går koks i data, og så det ser nogenlunde ordentligt ud, når jeg skal præsentere statistikker for kollegerne senere.

Men det lader sig desværre ikke sådan LIGE gøre, at slette en webstedsprofil. Man kan sagtens logge på sin konto og se, sine forskellige profiler. Men funktionen ‘Slet’, der tydeligvis skulle være placeret på hver af profilerne er blot tekst… Ikke et link/funktion.

Jeg har ledt og ledt hele dagen og aftenen, men må nu kapitulere. Det tætteste jeg er kommet en løsning er at nedlægge hele kontoen. Det kræver endnu engang en kontakt til en af de hemmelige Google-medarbejdere – kontakt man i følge Google selv får via en e-mail adresse, Google ikke ønsker, at nogen skal kende til.

Endnu engang må jeg afslutte min arbejdsdag med en Google-opgave, jeg ikke kunne få løst. Ærgeligt, at Google ikke sætter usability højere på dagsordnen.

:-(

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.