IT og web

Verdens brændpunkter i fikst mash-up

Onlinemagasinet CyberJournalist har noteret sig eksistensen af et fikst non-profit (så vidt jeg kan se) projekt – Global Incident Map. Her kan man ved hjælp af et mash-up af GoogleMaps og noget grafik følge med i, hvad der sker af fortræd i verden – både i form af terrorepisoder, naturkatastrofer og menneskeskabte miljøfadæser.

Under det interaktive kort, der opdateres hvert femte minut, kan man søge på forskellige parametre. For eksempel hvis man vil se det seneste døgns selvmordsbombere. Man kan også søge på location og se, om der er ro og fred i Kuala Lumpur, inden man stiger i flyet til Malaysia.

Det supersejeste næste skridt for dette projekt ville være, at brugerne selv kunne knalde historier og billeder ind i projektet. Desværre har Transit Security Report p.t. ikke råd til at udvikle mere på sitet, skriver de. Så har du et par millioner, du lige savner en plads til, så tror jeg godt de vil høre fra dig.

;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.