Musik m.m.

Hiromi Uehara – vær jazzcool eller stå af nu!

Her på arbejdsdagens faldereb sidder jeg og samler dagen op, mens last.fm spiller i baggrunden. En cool musikkanal, hvor man gratis kan søge på lige præcis den kunstner, man ønsker. Jeg har søgt på Michel Camilo (se en tidligere blogpost) og hører både ham og også alle mulige kunstnere, der mere eller mindre perifært minder om ham musikalsk.

Lige som jeg skulle til at slukke, dukker der pludseligt en ung, japansk jazzpianist frem i displayet. Usædvanligt – og han er tilmed en kvinde ;-)

En lang historie kort. Jeg har idag lært et jazz-navn at kende, jeg aldrig vil glemme. Hiromi Uehara – mage til funky omgang lækker ekvilibrisme har jeg sjældent hørt. Og hvis du kan tåle at høre melodisk fusionsjazz, så tjek lige videoen herunder. Jeg er i hvert fald svært begejstret :-)


Hiromi Uehara m. band – “Kung Fu World Champion”

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.