Diverse,  Mediesniksnak,  Om bloggen

Ny journalist hos Vestas A/S

Pr. 15. februar 2010 får Vestas A/S endnu en journalist ombord. Efter en masse gode snakke og – syn’s jeg – indholdsrig korrespondance har jeg d.d. sat min signatur på en supercool aftale med verdens førende vindmølleproducent.

Der er ikke skemalagt en række bestemte opgaver, jeg skal lave endnu. Stillingen er udviklet (og til sidst oprettet) on-the-fly, så at sige. Konkret indhold kommer vi til.

Vestas A/S har udvist stor interesse for god kommunikation med nye medier som web-tv, blogs og sociale medier. Det er klart en interesse, jeg deler, hvorfor jeg heller ikke tøvede mange sekunder med at sige “jotak!” til jobbet. Men det var bestemt ikke eneste gode grund til at tage jobbet.

Alene forløbet frem mod kontraktunderskrivelse har afsløret en særdeles omhyggelig, seriøs og professionel virksomhed, der heller ikke er bange for at tale om egne svage sider. Det har været et nøglekriterium for mig at finde en arbejdsplads med netop sådan en åbenhed og ærlighed kombineret med kompetence/handlekraft til at få ting til at ske og uddelegere ansvar.

Her tror jeg flere af de danske medievirksomheder kunne lære noget.

Men det er en helt anden historie ;-)

Foreløbigt ser jeg meget frem til at stævne ud for en ambitiøs og professionel ny arbejdsgiver, der samtidigt har et sympatisk og godt produkt.

Vestasmøller på Kreta
Vestas vindmøller på Kreta.

5 Comments

 • Cathrine la Cour

  Hej Kenneth,

  Tillykke med jobbet – og arbejdsgiveren. Så er du da virkelig med der, hvor man er helt fremme i skoene.

  Vestas har jo om nogen en visuelt produkt og projekt, så det synes oplagt, at du nu, som jeg læste på din blog, kommer til – blandt andet – at arbejde med web tv.
  Nu ved jeg ikke, om du – og evt. andre journalister/kommunikationsfolk i virksomheden – selv skal gribe kameraet. Men jeg erfarer, at det bliver mere og mere udbredt, at virksomheder løser netop tv-produktion internt.
  Du skal derfor vide, at jeg som tv-producent i mit firma Elmstreet Media tilbyder kurser i tv-produktion for virksomheder, der bruger levende billeder i deres kommunikation og har brug for at klæde deres egne medarbejdere på til at løse opgaven.
  Alle kan løfte et kamera og trykke på knappen. Men uden tv-skill støjer billederne oftere, end de kommunikerer det ønskede budskab. Jeg underviser den voksende skare af kommunikationsfolk og journalister i at lægge støjen bag sig og formidle klart i levende billeder.

  Jeg håber, du og Vestas måske kunne få brug for en tv-mæssig upgrade. Du er i hvert fald velkommen til at kontakte mig.

  Mh Cathrine

 • Peter From

  hej Kenneth,

  Hjertelig tillykke med jobbet. Det lyder rigtig fedt – både for Vestas og for dig.

  Mange hilsner
  din gamle kollega på UPDATE
  Peter

 • Fellow Writer (that Used to Work for Vestas)

  Get the screenplay rights, man (I asked for them myself … but darn it Vestas did not say “yes”). :-)

  Remember, read your employment contract very very carefully, especially looking for that special Vestas “no criticism” clause. :-)

  You keep writting about the company like you do above, you might get those movie rights … Congratualtions and best of success :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.