Mediesniksnak

Tak til alle, der hjalp med at indstille ‘I lægens hænder’ til en Cavling

En god idé af Ernst Poulsen blev til ikke bare én men to Cavling-indstillinger i 2009. Ernst m.fl. motiverede Dorte Toft, og jeg efterabede proceduren/ideen med et åbent Google Doc, som jeg efterfølgende bad web-netværket hjælpe mig med at forfatte.

Det blev en – syn’s jeg – flot indstilling af fem virkeligt dygtige, flittige og ikke mindst vedholdende folk fra Berlingske Tidende – journalisterne Morten Crone, Kasper Krogh, Line Holm Nielsen og Jesper Woldenhof samt fotograf Linda Henriksen.

Sammen har de skabt det langstrakte og omfattende artikelforløb ‘I lægens hænder‘, der uomtvisteligt satte en stor forstærker op foran problemer i det akutte vagtlæge-system i Danmark – dets alvorlige fejl og fatale mangler. Meget har siden ændret sig på grund af ‘I lægens hænder’.

Screen fra 'I lægens hænder'

Nu er Cavling-indstillingen afleveret, og resten må gå sin gang. Men jeg skylder at takke for den hjælp, der er bidraget med til indstillingen af de fem. Tak til:

Maria-Louise Andersen
Marianne Dollerup
Camilla Marie Jensen
Tabita Grothe
Jeanette Ankær Dollerup
Mette Schmidt
Lone Aa. F. Lundholm Kristensen
Palle Jensen
Pia Larsen
Christine Larsen
Morten Henriksen
Pia Glud Munksgaard
Charlotte Pedersen
Gurli Andersen
Heidi Lønstrup
Mette Nielsen
Astrid Jensen

Tak for vigtige bidrag, links og øvrige bilag, der blev sendt med indstillingen til Cavling-komitéen. Det er fedt, at så mange har været med til at støtte indstillingen af ét af de stadig alt for få webbaserede journalistiske værker i danske medier. Det er utroligt, at man kan så meget på nettet – og ‘I lægens hænder‘ beviser dette – og så få journalister/medier benytter sig af det.

God vind til alle indstillede Cavling-kandidater 2009 :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.