Events,  Mediesniksnak,  Sociale medier

Kronprins Frederik taler for klimaet på YouTube

Som et led i skabe øget fokus på den store klimakonference i København i december 2009 har folkene bag konferencen (COP15) nu trukket prominente folk som FN’s Yvo de Boer, statsminister Lars Løkke Rasmussen og ikke mindst HKH Kronprins Frederik ind som fronttalere på konferencens channel på YouTube.

Det vil jeg godt kreditere for her. Det er helt rigtigt at gøre det muligt for os allesammen at sprede viden om klimaændringerne og vigtigheden af, at der kommer en solid klimaaftale på plads i København i december. Det handler om fremtiden, hvorfor HKH Kronprinsen også er den helt rigtige at se på banen her.

Det bedste ved COP15’s YouTube channel er dog, at der muligt for brugerne SELV at uploade egne klimafilm – ja, faktisk opfordrer HKH Kronprinsen ligefrem brugerne til at indsende bidrag. De bedste bidrag vil blive vist på selve konferencen for deltagerne.

COP15 YouTube Channel
Screenshot fra COP15’s channel på YouTube

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.