IT og web,  Sociale medier

NASA flyver i det sociale rum

Det er lidt længe siden, at jeg har været forbi den amerikanske rum-imperium NASA’s websted. Men da jeg med jævne mellemrum læser Viralblog.com faldt jeg over Nicole Niemanns artikel: “NASA in social space” – og så måtte jeg jo lige kigge forbi.

NASAweb450NASA’s websted er udover lækkert design og god struktur fyldt med indgange til sociale medietjenster som Twitter, Facebook osv. osv.

I første omgang er det et superlækkert design, der springer i øjnene. Jeg havde lige fulgt Lars Kolinds indlæg på Twitter om ‘Persuasive Design‘ og på nasa.gov får man virkeligt lyst til at gå på opdagelse med bevidstheden om, at dét emne vist også har været inde over udviklingen af NASAs websted.

14.626 brugere på Facebook er allerede medlem af NASAs FB-gruppe. Men på webstedet finder du også adgange til LinkedIn, diverse blogs og wiki’er samt digitale workspaces m.m.m – og på toppen har NASA så langt sin egen webtv-kanal, der naturligvis er bakket op af en lækker YouTube-channel.

Det er simpelthen et studie i lækker formidling. Der er stadig ting, der kan forbedres. Eksempelvis syn’s jeg ikke, deres videoafvikling på sitet er ret godt (tror det er Windows Media Player). Jeg foretrækker selv YouTube-afviklingen. Men overordnet er det på flere parametre et rigtig fedt site.

Persuasive Design – joo, det kan man vist godt godkende her :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.