Mediesniksnak,  Reklame,  Sociale medier

Yd god service – det kan KUN betale sig

På Medieblogger.dk har journalist Michael Winther-Rasmussen just bragt indlægget “Så svar dog“. Det handler kort fortalt om, hvordan de fleste danske journalister og redaktører stadig undlader at svare på spørgsmål og kritik fra læserne. Og de, der svarer, sender ofte en vrissent og affærdigende svar tilbage igen.

Det handler i bund og grund om service – hvilket Michael også pointerer midtvejs i sin blogpost.

Jeg vil imidlertid godt brede den ud. Det er nemlig IKKE kun journalister, der (ind i mellem) yder utilgivelig dårlig service med katastrofal badwill for virksomheden til følge.

Det kendes fra desværre alt for mange virksomheder, organisationer og ikke mindst i detailhandlen, hvor man jo også møder kunderne face-to-face (hvilket jo teoretisk set burde give den allerbedste kommunikation).

Konkret hører jeg ofte om folk, der køber tv- og audioudstyr, video- og fotoapparater samt mobiltelefoner, og som efter kort tid (sommetider dagen efter købet) må indlevere varerne igen, da de ikke virker. Disse kunder skal ofte vente længe (ofte måneder) på at få en vare, der virker. Pengene beholder forhandleren naturligvis i mens.

I denne post er det sådan set lige meget, hvad produktet er… Det handler om god service!

DSB er efter mange, mange år ved at være der. Oftest er der god ‘handling’ ved aflysninger og forsinkelser. Personlige servicemeddelelser ved svære togskifter osv. osv. … i skrivende stund sidder jeg i et IC-tog og venter, fordi vi er kommet for tidligt til Århus og derfor ikke kan komme til perron endnu.

Allerbedst service har jeg selv fået hos webhotellet One.com. Her har man en online-chat-support, der enten er dansk eller engelsk – den engelske er åben 24-7. Hos One.com får du altid et svar. Hos One.com tager din supporter hånd om dig og dit problem – enten ved at løse problemet selv eller selv bære problemet til den rette osv. osv.

onecom080809

Men vigtigst af alt – Hos One.com er supporterne altid venlige og betragter hver kunde, som en unik del af virksomheden. Det føler man altid som kunde.

Listen and learn, folks!!!

Summasummarum – det er så let at være venlig og yde god service, at det er mig en gåde, hvorfor så mange IKKE yder det.

Så kære alle – Brugerne taler sammen, som aldrig før. Yder du dårlig service, er du færdig. Så luk din biks nu – og spar dig selv for ydmygelsen ved at blive dårligt omtalt af alle dine brugere.

Til One.com – Keep it up *thumbs up*

Og så det åbne spørgsmål: “Hvor på nettet findes der et service barometer, hvor man kan se, hvem der yder god og dårlig service?”

;-)

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.