Mediesniksnak,  Politik/Polemik

BT tror på Barack Obama

Jeg skal ikke kunne sige hvorfor – jeg havde desværre ikke mulighed for at nå at læse avisen i dag. Men på min vej på jobbet fra en konference kom jeg forbi dagens (4. november 2008) BT’s-spiseseddel på Århus Hovedbanegård.

Uden at tage munden for fuld, lader den vist ikke meget tvivl stå tilbage om, hvilket af de to kæmpende amerikanske præsidentkandidater avisen tror på. En anelse modigt, er det ikke, at lade hele plakaten fylde helt af et billede af den demokratiske Barack Obama med rubrikken “Mr. President”.

Lad os se om dagens plakat bliver morgendagens forside :-)

BTobamapresident041108

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.