Sociale medier

Facebook-grupper laver charity event

Rækken af ting, den sociale netværkstjeneste Facebook efterhånden bruges til, er jo endeløs.

Nu bliver der så også arrangeret en kæmpe netværks-charity-fest sammen med Kræftens Bekæmpelse – planlagt til afvikling den 7. februar 2009.

Det er grupperne ‘Facebook Århus‘ og ‘Facebook Vejle‘ (samme bagmand), der har taget det sympatiske initiativ. Under rubrikken ‘Februar-Festival i den gode sags tjeneste‘ kan man nu læse:

I samarbejde med begivenhedsbureauet, GROUP ROMEO og Kræftens Bekæmpelse arbejder Facebook Århus med hastige skridt imod målet om; at kunne rejse en Februar-Festival den 7. februar for facebookbrugere i Århus og omegn, i den gode sags tjeneste. Vi har derfor brug for netop DIN hjælp, og håber med denne mail, at kunne stjæle et par minutter af din tid.

Visionen er, at vi et givent sted i Århus stiller an med en stribe bar og boder i bedste festivalstil – indendøre naturligvis – vi er jo trods alt i februar. Samt selvfølgelig en scene med et husorkester i verdensklasse, en Dj der rammer hele spektret og ikke mindst en lille vifte af af tidens upcoming, samt allerede etablerede, musikere/bands til at koge stemningen op. Vi tænker, at lørdag den 7. februar kunne være en fin dato for en festival i hjertet af Århus.

Da vi vil feste i den gode sags tjeneste, skal overskuddet selvfølgelig gå ubeskåret til Projekt Milliondollar Baby under Kræftens Bekæmpelse – det kan du læse mere om herunder.

Milliondollar Baby er en travhest, der samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse igennem salg af anparter til både private og virksomheder. Den 31. December 2009 sælges hesten og alle de penge der er solgt anparter for, pengene som hesten har løbet ind, det hun bliver solgt for – og så naturligvis overskuddet fra festivallen – vil gå til Kræftens Bekæmpelse’s livsvigtige forskningsarbejde i brystkræft.

Men da et projekt som dette både koster kroner og hårdt benarbejde, er vi netop nu på jagt efter sponsorer, ildsjæle, idéer, praktisk hjælp og en hulens masse andet. Vi håber og satser derfor meget på din hjælp. Arbejder du i en virksomhed, som kunne ha’ interesse i at bakke op om det gode initiativ, hvadenten det er økonomisk eller sparringsmæssigt? Har du bare lyst til at gi’ en hånd med? Er du musiker, kok, dørmand, bartender eller festarrangør? Tøv ikke med at kontakte os på: prebstardk@gmail.com – al den hjælp og konstruktiv kritik du kan bidrage med, modtages med kyshånd.

Dette projekt er blevet til i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og med deres godkendelse.

Vi håber at høre fra Jer!

Mvh.

Facebook Århus / Facebook Vejle
Preben Steen Nielsen (prebstardk@gmail.com)

&

GROUP ROMEO
Julie Malmros (jm@group-romeo.com)
Julie Gjerulff

Ideen er sikkert set udført før. Det er bare første gang, jeg lige ser den på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.