IT og web,  Sociale medier

Ny WordPress 2.6 er state-of-art

“Jo mere jeg arbejder med WordPress, desto mere elsker jeg det!”

Ordene kom engang ud af munden på min gode blog-buddy, Lars K. Jensen (Medieblogger.dk og Onlineminds.dk). Dengang var WordPress vel i version 1.5 eller måske tidligere, og jeg kan huske, at jeg tænkte, at knejten måske snart trængte til at komme lidt ud ;-)

Men efterhånden er jeg også ved at være der. Forelsket i et stykke software!

Udover at være et formidabelt værktøj til publicering på nettet, så er det også bare lækkert at være tilstede i… Lækkert at arbejde med!

“This makes me look good!” (Will Smith, Men in Black II)

OG… Så er det gratis! (Man kan jo donere lidt til udviklerne, hvis man syn’s).

Ifølge WordPress’ egen blog, er version 2.6 nu klar. Jeg har endnu ikke helt overblik over, hvor mange nye ting WP 2.6 kan. Men Lars gav mig denne lille filmiske præsentation af skidtet. Den lever perfekt op til den journalistiske kardinaldyd – “Show it – don’t tell it!”.

Me love you loooong time :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.