Mediesniksnak

Fotografer vil ikke på Poynter Sommerskole 2008

Der er tilsyneladende noget galt, når en af de mest smittende begejstrede, visuelt tænkende mennesker i verden, ikke kan smitte af på … danske fotografer?!

Det undrer i hvert fald UPDATE’s Peter From, der på bloggen Proffotograf.dk prøver at ‘ringe op’ til blandt andre landets fotografer, der tilsyneladende ikke finder, at en uge sammen med Poynter Institutes visuelle innovator, Kenny Irby, kan gavne dem i deres arbejde. Peter skriver blandt andet:

Du skal ikke regne med et kursus i basis-teknik. Til gengæld vil Kenny Irby med garanti fyre op under din indre fortæller og give dig ny energi og viden til at gå hjem og afprøve nye måder at arbejde med dine visuelle talenter på. Med garanti!

I en tid, hvor efterspørgslen efter folk i mediebranchen, der kan tænke kreativt og visuelt, er stigende, kan det da også synes mærkeligt, at fotografer og andre visuelt begavede og begejstrede danskere ikke bare siger ‘haps’.

Når det drejer sig om opkvalificering og efteruddannelse af mediebranchens fotografer, hører man af og til fotografer udtrykke savn af flere tilbud til netop deres faggruppe. ‘Journalisterne og kommunikationsfolkene løber med det hele,’ lyder det.

Well, en uge sammen med Kenny Irby lyder da som en bonus, man ikke skal sige nej til. Jeg brugte selv en uge med web-krudtuglen Rob Curley i april. Det var bestemt IKKE kedeligt… Vel at bemærke i USA.

Kenny kommer til Danmark og bliver i en hel uge :-)

Kenny Irby er leder af Poynter Institutes Visual Journalism Group og har stor ekspertise i, hvordan man igangsætter og producerer solide multimedie-projekter til medier. Han er i Danmark for at undervise på årets Poynter Sommerskole, der afvikles i august – nord for København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.