IT og web

Google dumper igen på bruger-support

Jeg læste forleden Scott Karp skrive på sin blog ‘Publishing 2.0’, at Google får sine brugere til at føle sig smarte, og at det var grunden til, at man kommer igen og igen.

Well, hvis det ikke var fordi, at jeg har lovet at installere Google Analytics på UPDATE’s blogs, havde jeg opgivet denne applikation forlængst.

Det er desværre ikke første gang, jeg har bøvlet med Google’s support. På et tidspunkt skulle jeg have fat Google med en YouTube-forespørgsel. Dengang måtte jeg opgive efter at have kæmpet mange dage forgæves (læs: Google bryder sig ikke om kunder)

Min “fejl” denne gang var, at jeg oprettede en konto og kom til at koble en såkaldt webstedsprofil (www.journalist2kommanul.dk) to gange. På oversigten for webstedsprofilen ER der faktisk et link i en tabel, som hedder ‘Delete’ (se min tidligere blogpost “Webstedsprofiler svære at fjerne i Google Analytics“). Hos mig var dette dog ikke link, men blot ikke-klikbar tekst.

Jeg trawlede derfor online-supporten igennem – ja, jeg googlede sågar problemet. Intet svar andet end “Klik på delete”… Som jeg jo ikke kunne, da det hos mig ikke er et link.

Laaaaaangt om længe fandt jeg en formular på websupporten. Her refererede jeg til konto-navnet – update@update.dk. Så fik jeg en auto-mail, at min forespørgsel var modtaget.

Så gik der nogle timer, så fik jeg en ny auto-mail, at min forespørgsel ikke kunne besvares, da MIN e-mail adresse – km@update.dk – ikke er en administrator-adresse??? Hvad det så betyder??.. Og adminitrator… Hos Google?.. Nej, det tror jeg ikke, vel. Jeg finder med nogen søgen ud af, at den adresse, en konto er oprettet i, er en admin-adresse. Altså, update@update.dk er en admin-adresse.

Godt så… jeg sender så en mail til Google (i formularen) fra update@update.dk…. Med en MEGET detaljeret forklaring af mit problem, og hvilke ting, jeg HAR prøvet at gøre… Og får et par dage efter svar… “Use the delete-link”…

Giv mig brandøksen *grrrrrr*

Jeg tæller til ti og sender endnu en venlig forespørgsel med reference til problemet (Bemærk, man kan ikke bare reply’e til svar fra Google).

Svaret bliver nu, at jeg nok er nødt til at slette hele konto’en. Røvguitar… men der er nok ingen anden vej, hvis Google selv foreslår det.

Jeg prøver at slette kontoen, men får straks at vide, at sådan en manøvre kræver aktiv handling fra Google-supporten selv. Man skal sende en anmodning! Med noget mail-pingpong lykkedes det endeligt at få kontoen slettet…. Pyha.. tilbage til start. SÅ kan vi måske komme igang.

Jeg får en klar bekræftelse på, at kontoen er slettet, hvorefter jeg opretter en ny… Med samme navn – update@update.dk… BIG MISTAKE!!!

Den Google-konto, der oprindeligt var tilknyttet dette login, er blevet slettet. Hvis du har oprettet en ny Google-konto ved hjælp af den samme e-mail-adresse, skal du kontakte vores supportteam, så vi kan opdatere dine oplysninger og genoprette adgangen til din konto.

F*** it.. Det gør jeg så.. Linket er et maillink.. Svaret er i min mailboks kort efter:

Hello,

Thanks for contacting us. We aren’t able to directly respond to inquiries submitted to this email address, so please visit our Help Center at http://www.google.com/support/googleanalytics/?utm_id=ar (or click ‘Help’ at the top of any Google Analytics page within your account). Our Help Center provides answers to the most commonly asked questions, and offers information about Google Analytics and all of its features. You can also contact us via the ‘Contact Us’ link found in our Help Center.

If you are looking to get started with Google Analytics, or want to learn about our advanced features, check out the Google Analytics Help Discussion (http://groups.google.com/group/analytics-help?utm_id=ar ) where our users share helpful tips and tricks with one another.

Sincerely,

The Google Team

Kære alle i IT og webbranchen… Lær ikke af Google!!!…

Please, mit hjerte holder ikke til det :-(

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.