IT og web,  Mediesniksnak

Rob Curley rykker til Las Vegas Sun

Som jeg også har skrevet på UPDATE’s blog – journalist 2.0 – så har en af mine forbilleder, Rob Curley, nu forladt sit pingvinfyldte hjørnekontor i Arlington (Washington DC) for sidste gang (i denne omgang). Efter bare 1½ år, er det slut hos WPNI (Washington Post Newsweek Interactive).

En lang række mere eller mindre direkte forespørgsler foråret igennem fra avisen The Las Vegas Sun, resulterede til sidst i, at Rob lod sig overtale til at flytte familien, sig selv og hele crew’et med til den store spilleby i Nevada. Inden det kom så vidt, havde han faktisk allerede løst en del “konsulent”-opgaver for mediehuset – herunder en relancering af webstedet lasvegassun.com.

Jeg skulle kende Rob meget dårligt, om ikke han også her har implementeret CMS’et ‘Ellington‘. Et system, der er udviklet hos den lille avis Lawrence Journal-World i Kansas – dér, hvor Rob for alvor startede sin karriere som webinnovatør.

Med sig til Las Vegas kommer nogle af mine nye bekendtskaber Cara McCoy og Tim Richardson. De to har i næsten et år været redaktionelle tovholdere på det hyper-lokale nyheds-websted loudounextra.com, som Washington Post lancerede kort efter Robs ansættelse i 2006. Siden sommeren 2007 har de to – Cara og Tim – sideløbende også stået for opbygningen af et lignende hyper-lokalt websted for naboamtet Fairfax, som er mere end fire gange så stort.

Rob Curley har selv skrevet en del om skiftet til Las Vegas på sin blog – www.robcurley.com

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.