Mediesniksnak,  Politik/Polemik,  Sociale medier

UPDATE vil blogge om OL

I forbindelse med en større konference: ‘OL i Kina – Medaljens pris‘ har UPDATE’s Peter From nu åbnet bloggen ‘OLjournalistik.dk‘. Her er det meningen, at han – og flere andre – vil diskutere alle aspekter af de forestående olympiske lege, set med journalistbrillerne på, naturligvis.

Foreløbigt sigtes på at få gang i snakken op til den nævnte 2-dages konference, der løber af stablen i Århus den 3. og 4. juni. Konferencen er arrangeret i samarbejde med Play the game (dem, med de helt store konferencer om sport og etik osv. osv.), Idrættens Analyseinstitut, Institut for Idræt ved Aarhus Universitet samt Sport Aarhus Events. Så der skulle være basis for at få nogle af de ‘tunge’ videnspersoner i dialog.

Det er – så vidt vides – meningen, at bloggen overordnet skal køre frem mod, under og efter legene i Kina senere på året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.