IT og web,  Musik m.m.

Duran Duran to gange i Danmark i 2008

Én koncert i KB-hallen den 22. juni 2008 og én koncert i Folkeparken i Hjørring dagen før. Duran Duran gæster påny Danmark – denne gang i forbindelse med udgivelsen af bandets seneste albumudgivelse: Red Carpet Massacre (som jo blandt andet er produceret af Justin Timberlake og Timbaland).

Jeg kan ligeså godt sige det, som det er… Jeg glæder mig helt vildt :-)

Og uden at lyde hoverende eller på anden måde bezzerwizzer-agtig, så er jeg nødt til at sige, at min tyske Second Life-ven og store, store Duran Duran-fan, Chrissy Welinder, har inviteret mig som VIP-gæst i KB-hallen. Jeg har næsten svært ved at tro det.

Anyways, hvis du ikke er bekendt med, hvordan Birminghams fineste musikere lyder nutildags, så aktiver lige nedenstående:

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.