IT og web,  Mediesniksnak,  Sociale medier

Hvad ér det Rob Curley kan?

Bedre sent end aldrig. Det er lidt tid siden, at Ingeniørens Daniel Bergsagel var på besøg hos tidens måske mest hotte webredaktør-type – Washingtonpost.com’s Rob Curley. Og jeg burde have linket til Daniels blog for læææænge siden. Den er nemlig go’.

På sin blog – Bergsagel.dk – har han lavet et fyldigt referat af sine samtaler med både Rob Curley og teamet omkring ham. I posten “Washington Post fortsætter sit lokale hypersats” – som jeg varmt må anbefale alle, der vil lidt videre, at læse – beskriver journalist og projektleder Tim Richardson, som har rejst med Curley rundt i otte år, hvordan den store lokale satsning – LoundonExtra – er blevet så stor en succes, at den skal spredes til andre dele af Washington.

Thumbs up til Daniel for at dele sine erfaringer og begejstring :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.