IT og web,  Mediesniksnak

Ekstra Bladet hurtigst med det seneste

Ekstra Bladet vinder når det drejer sig om at være bedst med seneste nyt. Eller lad os for en god ordens skyld slå fast, at det er eb.dk, der er hurtigst eller mest præcise på tasterne.

Det fremgår at UPDATE’s Nils Ulrik Pedersens blog om netaviser – netavis.wordpress.com – hvor Peter From i posten “Ekstra Bladet fører når det gælder breaking news” fortæller, at hele 55% af EB’s onlinelæsere kommer på sitet for at få ‘breaking news’.

Hvorvidt eb.dk vinder fordi journalisterne er hurtige eller om det er fordi informationsarkitekturen er mest brugervenlig, det er dog ikke afdækket, selvom det er nok så interessant. En administrerende direktør får dog lov til at rose eb.dk, så deeeet …

:-) Ken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.