IT og web,  Sociale medier

Fiks lille newstracker til din Facebook

Hvis du er typen, der syn’s at din online-kontaktbog på Facebook er ved at være rigeligt fyldt med nyttigsløst teenage-gejl, så arbejder verdens mest kendte avis’ netavis, Washingtonpost.com, videre med en løsning til de mere seriøse nyhedsnarkomaner.

En demo af en lille newstracker er allerede sat i søen og nu følges reaktionerne nøje.

Washington Posts newstracker til Facebook
Washingtonpost.com’s nye newstracker (nederst til højre).

Ibygget er der – som i enhver feedreader – mulighed for at vælge en række fast emner. Jeg har for eksempel valgt: “Oil and Gas Prices”, “Hillary Clinton”, “Barack Obama” og “Rudy Guiliani”. Herudover er der så mulighed for selv at tilføje nogle frie nøgleord, hvor jeg valgte: “Eyetrack”, “Microsoft” og “Google”.

Egentlig ikke noget revolutionerende. Men featuren “Friends'” er alligevel lidt sød. På dette faneblad kan du gå ind og se, hvad dine venner har ‘tagget’ og følger med i.

Washington Posts newstracker til Facebook
I washingtonpost.com’s nye newstracker (nederst til højre) kan man under fanebladet friends’ se, hvad min ven Cara McCoy har tagget.

Har du lyst at “lege” med denne feature i Facebook, så hedder den “washingtonpost.com Newstracker”, og jeg ved at Rob Curley på netavisen vil elske at få noget konstruktiv feedback på den.

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.