Sociale medier

Professionel undren over journalisthøjskolens blog

Det er ikke så længe siden, at Danmarks blog-guru, Trine-Maria Kristensen, gav bloggerne bag ‘Mediebrokker‘ på Danmarks Journalisthøjskole et velment los i bagdelen.

Hendes hårde – men konstruktive – kritik dengang gik på, at bloggerne bloggede om ingenting eller i bedste fald kun for hinanden om indforståede emner – ofte i et sprog, der udover at være en anelse højpandet, ikke indbød til andet en ligegyldig meningsudveksling.

Nu er den så gal igen. En af skolens egne nyuddannede talenter, Lars K. Jensen, giver også skolen en lektion, der ikke er til at misforstå.  I sin blog – i posten: “Luk journalisthøjskolens blog” – skyder han bl.a. strategien bag ‘Mediebrokker’ for boven.

Det er interessant læsning fra en af Danmarks nye blogtalenter, der selv bruger blogging som et centralt værktøj til at dele sin viden ud og samtidigt øge sin egen viden – efter nøgleordet “Dialog” og devisen “2+2=5”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.